Vă salut!

Anul trecut, cam pe această vreme, începeam cu băieții de la EMS24.ro să punem piatra de temelie a studioului și proiectului One2One …

Facebook:

https://www.facebook.com/ON32ON3/

De atunci am avut plăcerea să stau de vorbă cu zeci de oameni frumoși care au ceva de „spus” când vine vorba de Județul Mureș și deasemenea „târgul” de pe Mureș…

Site:

https://www.ovidiumita.ro/one2one/

Lumea din jurul nostru este precum o tablă de şah pe care se întamplă mereu „mutări”, de multe ori fără să ne dăm seama, iar de şi mai multe ori fără să ştim cine stă în spatele acelor mutări. One2One este emisiunea care îţi aduce în faţă oamenii care fac posibile acele „mutări”, sau oamenii din spatele acestora.

YouTube:

https://youtube.com/channel/UC2hSG8CccnXAqD7UkDJMlYA

One2One este despre oameni… Despre oamenii din faţa profesioniştilor şi despre profesioniştii din spatele oamenilor. Îmi place să cred că extrag cu măiestrie din invitat atât partea profesională, relevantă pentru auditoriu, cât şi aspectele personale prin care se susţin reuşitele profesionale ale oricărui invitat.

Spotify:

https://open.spotify.com/show/76CcACNcCCJ4CbbbAvaJwq

One2One by Ovidiu Mita

Ovidiu Mita

Ovidiu Mita

Acestea sunt gândurile unui Maestru de Ceremonii, Wedding Planner & Event Planner cu privire la acest subiect. Subscriu vorbelor lui Pitagora: “Nu spune puțin în vorbe multe, ci mult în vorbe puține”, iar în acest sens aş fi încântat dacă am face schimb de idei, fie comentând la secţiunea aferentă din subsolul acestui articol, fie pe WhatsApp la: 0766.660.785.

Lasă un comentariu

Deschide chatul
Contactați-mă și pe WhatsApp!
Bună ziua!
Sunt Ovidiu Mita, cu ce vă pot sta la dispoziţie?