Am crezut întotdeauna în puterea lucrului bine făcut, el dăinuie în timp și te diferenţiază de ceilalţi din mulţime. Acest raţionament este perfect valabil și în privinţa „oglinzii” din mediul on-line.

Plăcerea de a oferi este mai presus decât plăcerea de a primi și ofer întotdeauna tuturor cea mai bună versiune a mea, singura condiţiie este să fim pe aceeași frecvenţă.

La vremuri noi, site nou… de care sunt tare madru! Conceptul este al meu, iar implementarea aparţine prietenului Mihai Popa, căruia vreau să-i mulţumesc și pe această cale pentru fructuoasa colaborare!

Accesează-l, răsfoiește-l și dă-mi de veste ce îţi place, sau poate ce nu îţi place… în definitiv oricine și orice este perfectibil.

http://www.ovidiumita.ro

Spor în toate și să ne vedem cu bine (inclusiv în on-line)!

 

#ovidiumita #host #weddingplanner #eventplanner #podcast #mc #pr #evenimentecustil #totulvafibine

Ovidiu Mita

Ovidiu Mita

Acestea sunt gândurile unui Maestru de Ceremonii, Wedding Planner & Event Planner cu privire la acest subiect. Subscriu vorbelor lui Pitagora: “Nu spune puțin în vorbe multe, ci mult în vorbe puține”, iar în acest sens aş fi încântat dacă am face schimb de idei, fie comentând la secţiunea aferentă din subsolul acestui articol, fie pe WhatsApp la: 0766.660.785.

Lasă un comentariu

Deschide chatul
Contactați-mă și pe WhatsApp!
Bună ziua!
Sunt Ovidiu Mita, cu ce vă pot sta la dispoziţie?